'Van Nistelrooij wilde om twee redenen al eerder in seizoen opstappen bij PSV'

'Van Nistelrooij wilde om twee redenen al eerder in seizoen opstappen bij PSV'

24 mei - 23:11
191

Ruud van Nistelrooij wilde al twee keer eerder vertrekken als hoofdtrainer bij PSV. Dat meldt De Telegraaf woensdagavond. De 46-jarige oefenmeester stopte woensdag definitief als trainer van de Eindhovenaren.

Hij zou dit seizoen dus al twee keer eerder hebben nagedacht over een vertrek. 'Helemaal verrast kon de directie van PSV niet zijn over de andere afslag die Van Nistelrooij nam, want de PSV-trainer blijkt eerder dit seizoen al tweemaal op het punt te hebben gestaan om het bijltje erbij neer te gooien, omdat het sportief tegen zat en hij het trainerschap als erg veeleisend ervoer', luidt het verhaal van de krant.

Toch luisterde Van Nistelrooij toen naar de clubleiding en bleef hij zitten. 'Nadat er stevig op hem was ingepraat, pakte de trainer de draad weer op, maar nu was blijkbaar voor hem de grens bereikt.' Van Nistelrooij maakte woensdag bij de clubleiding bekend dat hij per direct zou stoppen bij de club. De reden was dat er volgens hem te weinig draagvlak was voor zijn positie. 

PSV moet snel schakelen en kijkt dus al naar mogelijke opvolgers. Hierover zou al contact zijn geweest met bepaalde trainers. Peter Bosz lijkt daarbij een naam die de clubleiding wel ziet zitten.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie