'Ajax-doelwit Veldman bekijkt Fenerbahçe-talent Güler, interesse wordt serieuzer'

'Ajax-doelwit Veldman bekijkt Fenerbahçe-talent Güler, interesse wordt serieuzer'

25 mei - 21:13 Laatste update: 21:29
81

Robin Veldman was woensdagavond aandachtig toeschouwer bij de wedstrijd tussen Fenerbahçe en Sivasspor. De 37-jarige Nederlander, die onlangs in verband werd gebracht met een functie binnen Ajax, zag daar het vermeende Ajax-target Arda Güler aan het werk. 

Eind april vernam VoetbalPrimeur dat Ajax Güler probeert te verleiden tot een overstap naar Amsterdam. De huidige nummer drie van de Eredivisie sprak al met het entourage van de achttienjarige middenvelder. Afgelopen woensdag werd dat nieuws bevestigd door het Turkse medium Extra Futbol, dat weet te melden dat Ajax twintig miljoen euro over heeft voor het talent. 

Na navraag melden aan bronnen aan VoetbalPrimeur dat de interesse serieuze vormen begint aan te nemen. Veldman, wiens naam begin mei door Het Laatste Nieuws in verband werd gebracht met Ajax, zag Güler woensdag uiteindelijk negentig minuten spelen. De assistent-coach van Anderlecht, die tussen 2017 en 2021 al jeugdtrainer was in Amsterdam, postte een foto op zijn Instagram van het bezoek aan de wedstrijd. 

Güler, die eind april nog onderwerp van gesprek was in #DoneDeal de podcast, zou overigens niet alleen in de belangstelling van Ajax staan. Diverse Spaanse media brachten de Turk al in verband met FC Barcelona, terwijl vanuit Engeland Newcastle United interesse zou tonen.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie