'PSV hakt knoop door en wil Peter Bosz strikken'

'PSV hakt knoop door en wil Peter Bosz strikken'

4 juni - 09:30 Laatste update: 22:21
360

Peter Bosz moet de nieuwe trainer van PSV worden, zo melden Voetbal International en Eindhovens Dagblad. De oefenmeester zou in Eindhoven voor attractiever voetbal moeten gaan zorgen ten opzichte van zijn voorganger Ruud van Nistelrooij.

Volgens PSV-clubwatcher Rik Elfrink staat Bosz 'inderdaad op de radar' van de club uit Eindhoven. Bosz zou al meerdere malen met PSV hebben gesproken. Ook zou hij assistent Rob Maas willen meenemen. De komst van de coach is echter nog niet zeker. 'Naar verluidt staat Bosz zelf ook open voor de belangrijkste trainerspost bij PSV, maar heeft hij meer ijzers in het vuur', schrijft clubwatcher Rik Elfrink op Twitter.

Bosz wordt in de wandelgangen ook gelinkt aan Ajax, maar het lijkt er niet op dat de Amsterdammers doorpakken voor de clubloze trainer. Bij de hoofdstedelingen, die net als PSV ook zoeken naar een nieuwe trainer, worden nu vooral de namen van Kasper Hjulmand en Kjetil Knutsen genoemd.

Sinds vorig jaar zit Bosz zonder club. Eerder was hij actief bij Olympique Lyon, Borussia Dortmund, Bayer Leverkusen, Ajax, Vitesse en Heracles Almelo. Opvallend is dat Bosz nog bij geen enkele club landskampioen is geworden.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s