PSV krijgt kritiek op transferbeleid: 'Pepi en Spierings zie ik geen brood in'

PSV krijgt kritiek op transferbeleid: 'Pepi en Spierings zie ik geen brood in'

11-06-2023 10:18 Laatste update: 12-06-2023 11:27
100

Aad de Mos wordt nog niet heel warm of koud van de huidige transfergeruchten bij PSV. Dat vertelt de oud-trainer van de Eindhovenaren in het Eindhovens Dagblad. De Mos denkt ook dat de club op moet passen met het aanstellen van Peter Bosz.

"Van Pepi en Spierings word ik nog niet heel gelukkig", vertelt De Mos over het aankoopbeleid van PSV. "Het is geen spelersmateriaal waar ik direct brood in zie. Kijk eens naar Antwerp, waar ineens Alderweireld, Stengs, Vincent Janssen en Ekkelekamp komen. Dan gaat het hard."" Volgens verschillende bronnen zijn Pepi en Spierings de eerstvolgende aanwinsten van PSV.

Niet alleen Pepi en Spierings, maar ook Peter Bosz wordt waarschijnlijk binnenkort gepresenteerd als nieuwe trainer. Ook dat moet De Mos nog maar eens goed zien gaan. "Het heeft wel veel haken en ogen denk ik, want je moet wel de spelers hebben die bij zijn speelwijze passen. Ik heb in het verleden al veel wedstrijden van Peter Bosz geanalyseerd, maar het is opletten geblazen met zijn speelstijl."