'Feyenoord wel in gesprek met Pepi, maar bod van 10,5 miljoen stellig ontkend'

'Feyenoord wel in gesprek met Pepi, maar bod van 10,5 miljoen stellig ontkend'

22-06-2023 23:09 Laatste update: 23:16
122

Het bedrag dat Feyenoord wil betalen voor Ricardo Pepi zou een stuk lager liggen dan de eerder gemelde 10,5 miljoen euro. Dat laat 1908.nl weten. De Rotterdammers zouden wel in gesprek zijn met zijn club FC Augsburg, terwijl PSV een lichte voorsprong heeft op de kampioen van de Eredivisie.

Het Duitse BILD wist donderdag eerder te melden dat Feyenoord 10,5 miljoen euro had geboden op Pepi, maar dat bedrag zal een stuk lager uitvallen. Uit eerdere informatie bleek al dat Augsburg water bij de wijn deed wat betreft de transfersom voor Pepi. De club wilde eerst een bedrag van rond de elf miljoen euro, maar nu willen de Duitsers tussen de acht en negen miljoen. Feyenoord zou weer in de onderhandelingen zijn gesprongen doordat PSV juist niet doorpakte.

Volgens 1908.nl zijn de kansen voor PSV en Feyenoord nagenoeg gelijk. De Eindhovenaren genieten een lichtelijke persoonlijke voorkeur van Pepi. Ook zouden clubs uit de Premier League zich gemeld hebben, maar de Amerikaan heeft zijn zinnen gezet op de Eredivisie. De gesprekken tussen Pepi en Feyenoord zullen dit weekend verder gaan.