'Duitse media in de ban van Frenkie: Bayern houdt situatie in de gaten'

'Duitse media in de ban van Frenkie: Bayern houdt situatie in de gaten'

24-06-2023 11:45
46

Frenkie de Jong is zaterdag weer groot nieuws in de Duitse sportkranten. Volgens Sky Sport Germany en BILD blijft Bayern München de situatie van de Nederlander in de gaten houden. De kans dat het daadwerkelijk tot een transfer gaat komen is heel klein.

Bayern gaat waarschijnlijk misgrijpen bij de beoogde versterking voor het middenveld, Declan Rice. De Engelsman wil in de Premier League blijven, waardoor een overstap naar Duitsland uitgesloten lijkt. Frenkie de Jong is daarom weer op de radar verschenen. Der Rekordmeister houdt de situatie rond de Nederlander elke transferperiode wel in de gaten, maar van een concreet bod kwam het nooit.

Met de komst van Ilkay Gündogan bij Barcelona dacht Bayern München misschien een kans te maken voor De Jong. Trainer Thomas Tuchel komt daarvoor echter bedrogen uit. De clubleiding van de Catalanen is heel duidelijk, de Nederlander is absoluut niet te koop. Ook De Jong zelf wil graag in de Spaanse competitie blijven, dus van een transfer gaat het waarschijnlijk niet komen.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!