Ødegaard baalt: 'Ik denk dat dit me mijn leven lang dwars zal blijven zitten'

Ødegaard baalt: 'Ik denk dat dit me mijn leven lang dwars zal blijven zitten'

25-06-2023 17:53
40

Martin Ødegaard is er nog altijd kapot van dat Arsenal er het afgelopen seizoen niet in is geslaagd om kampioen van de Premier League te worden. De Noord-Londense club stond lang bovenaan, echter werd Arsenal gepasseerd door Manchester City.

"We namen het op tegen een team dat alles gewonnen heeft, het was spannend maar wij verloren het momentum met drie gelijke spelen op rij", aldus Ødegaard in gesprek met Viaplay. "Ik denk dat dit me mijn leven lang dwars zal blijven zitten. We waren er heel dichtbij, ik had bijna mijn droom verwezenlijkt. We moeten het volgend jaar nog eens proberen."

Ødegaard speelde naar eigen zeggen wel een uitstekend seizoen bij Arsenal. "Ja, ik heb geleverd, ik heb gescoord, dit was een goed seizoen. Ik was belangrijker voor de ploeg, maar het einde van het seizoen doet nog steeds pijn. Ik heb er gemengde gevoelens over."

Arsenal begint het nieuwe seizoen op 12 augustus met een thuiswedstrijd tegen Nottingham Forest. Dan zal de Engelse topclub wederom op jacht gaan naar de eerste landstitel in twintig jaar.