'United gaat de strijd aan met Arsenal en City en zet Maguire in als ruilmiddel'

'United gaat de strijd aan met Arsenal en City en zet Maguire in als ruilmiddel'

26-06-2023 15:11
36

Een opvallend gerucht van The Telegraph: Manchester United gaat zich mengen in de strijd om West Ham-middenvelder Declan RiceThe Mancunians kunnen in financieel opzicht niet opboksen tegen de concurrentie en mikken daarom op een ruildeal.

Arsenal heeft nog altijd de beste papieren om Rice in te lijven. De 24-jarige middenvelder voert gesprekken met The Gunners en stevent af op een persoonlijk akkoord. West Ham wil hem echter niet zomaar laten gaan: een tweede bod van 88 miljoen euro plus zeventien miljoen euro aan bonussen is afgewezen. Een openingsbod van Manchester City wordt spoedig verwacht.

United is de derde topclub die belangstelling heeft voor Rice, al is het volgens het Engelse medium onwaarschijnlijk dat Ten Hag en co. aan het langste eind trekken. Wel heeft United een constructie in gedachten om Rice in te lijven. Naar verluidt is de club bereid om Harry Maguire en/of Scott McTominay te ruilen voor Rice, plus een transfersom te betalen.

Het is geen geheim dat United zich deze zomer wil versterken met een spits. Ook is de club op zoek naar een defensieve middenvelder, een 'nummer acht', keeper en een rechtsback, klinkt het.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!