'Enorme biedingsoorlog: City werkt zich naast Arsenal met mega-aanbieding'

'Enorme biedingsoorlog: City werkt zich naast Arsenal met mega-aanbieding'

26-06-2023 23:50 Laatste update: 23:53
61

Het spel rond Declan Rice is nu echt op de wagen. The Athletic weet dat Manchester City een bod van in totaal 104 miljoen euro heeft uitgebracht op de middenvelder van West Ham United. Arsenal, dat zich ook graag wil versterken met Rice, zal snel met een reactie komen, zo schrijft Fabrizio Romano.

City en Arsenal strijden samen om de handtekening van Rice, al werd Manchester United recent ook even genoemd als geïnteresseerde partij. The Gunners legden al twee keer een bod neer bij West Ham, maar bereikten nog geen akkoord met hun stadsgenoot. Nu klapt City over het laatste aanbod van Arsenal, ter hoogte van 88 miljoen euro plus 17 miljoen aan bonussen, heen. The Citizens willen 93 miljoen euro betalen, plus ruim elf miljoen aan bonussen.

Arsenal geeft zich echter nog niet gewonnen. Volgens Romano zal de nummer twee van de Premier League in de nacht van maandag op dinsdag al met een antwoord komen op de move van Man City. Het is nog niet duidelijk wat voor bod Arsenal deze keer neer zal leggen bij West Ham. 

Naar verluidt geeft Rice de voorkeur aan een transfer naar Arsenal, maar er is dus nog geen uitsluitsel over wat zijn nieuwe club wordt. De winnaar van de Conference League heeft nog maar één jaar contract bij West Ham, wat de biedingsstrijd tussen City en Arsenal nog wat bizarder en interessanter maakt.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!