'Volgende topspeler kan naar Saudi-Arabië: Al Hilal hoopt op deal met PSG'

'Volgende topspeler kan naar Saudi-Arabië: Al Hilal hoopt op deal met PSG'

27-06-2023 22:36
30

Marco Verratti is de volgende topspeler die naar Saudi-Arabië kan vertrekken. Volgens L'Équipe is er momenteel een delegatie van Al Hilal in Parijs, om de Italiaanse middenvelder te overtuigen van een transfer.

Het is inmiddels bekend dat de Saudi-Arabische clubs deze zomer enorm veel topspelers naar hun competitie willen halen. Nu is Verratti de volgende grote naam die in de belangstelling staat van een club uit de oliestaat. De clubleiding van Al Hilal is afgereisd naar Frankrijk om de dertigjarige speler van Paris Saint-Germain te overtuigen van de grote plannen die er liggen.

Of het ook daadwerkelijk van een transfer gaat komen, is nog de vraag. Een maand geleden kwam naar buiten dat Verratti wil vertrekken bij PSG en hij eigenlijk terug wil keren naar Italië. Verratti heeft met verschillende teamgenoten, onder wie Kylian Mbappé, de aanbieding uit Saudi-Arabië besproken. De international stelt dat PSG 'onverzoenlijk' zou zijn met betrekking tot zijn vertrekwens.

Al Hilal heeft op dit moment in ieder geval nog geen officieel bod gedaan op Verratti. In Parijs heeft hij nog een contract tot medio 2026, waardoor PSG in principe kan vragen wat het wil. Verratti is inmiddels al elf jaar speler van de club, nadat hij in 2012 voor twaalf miljoen euro werd opgepikt bij Pescara.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!