'Here we go: Bayern bereikt persoonlijk akkoord met Napoli-revelatie'

'Here we go: Bayern bereikt persoonlijk akkoord met Napoli-revelatie'

29-06-2023 06:50 Laatste update: 09:23
61

Bayern München gaat zich zeer waarschijnlijk versterken met Kim Min-jae. De 26-jarige Zuid-Koreaan is persoonlijk rond met de Duitse landskampioen, die hem over gaat nemen van Napoli. 

De aanstaande transfer is zo goed als rond, meldt Fabrizio Romano. Bayern heeft inmiddels een persoonlijk akkoord bereikt met Kim. Het enige wat Der Rekordmeister nu nog rest, is het betalen van de afkoopclausule. Naar verluidt bedraagt die clausule zo'n 50 miljoen euro. 

Kim gaat bij Bayern een contract tekenen tot medio 2028 en wordt zodoende een collega en concurrent van Matthijs de Ligt. In het weekend van 18 augustus kunnen de twee aan de bak. Dan staat de opening van het nieuwe Bundesliga-seizoen op het programma. 

Het aanstaande vertrek van 'Het Monster' heeft mogelijk invloed op de situatie van Dávid Hancko. De Feyenoord-verdediger zou volgens Gianluca Di Marzio in de belangstelling staan van Napoli, maar de Italianen wilden eerst wachten op een verkoop van Kim, iets wat nu op het punt staat te gebeuren.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!