'Reijnders-details uitgelekt: transfersom bekend, Milan biedt fors salaris'

'Reijnders-details uitgelekt: transfersom bekend, Milan biedt fors salaris'

29-06-2023 20:16
63

Tijjani Reijnders kan een fors salaris tegemoet zien, als hij deze zomer naar AC Milan verkast. Het toonaangevende La Gazzetta dello Sport kent de details van de mogelijke deal met AZ.

Reijnders zou al een persoonlijk akkoord met Milan hebben bereikt. I Rossoneri willen doorpakken en zijn bereid meerdere miljoenen op tafel te leggen. Volgens de roze sportkrant kan de 24-jarige middenvelder voor vijf seizoenen tekenen in Milaan en een jaarsalaris van 1,7 miljoen euro opstrijken. Reijnders is een van de kandidaten die in beeld is om de naar Newcastle United vertrokken Sandro Tonali op te volgen.

Begin dit jaar verlengde Reijnders zijn contract bij AZ nog tot medio 2027. Toch is een transfer allesbehalve uitgesloten. Naar verluidt moet de middenvelder, die recent voor het eerst bij de definitieve selectie van het Nederlands elftal zat, tussen de achttien en twintig miljoen euro kosten. Het is onduidelijk of AZ akkoord gaat met een dergelijk bedrag. Naast Reijnders komt in ieder geval Ruben Loftus-Cheek naar Milan. De middenvelder komt over van Chelsea.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!