Reijnders op voorpagina Italiaanse sportkrant, 'dubbelspel van AC Milan'

Reijnders op voorpagina Italiaanse sportkrant, 'dubbelspel van AC Milan'

30-06-2023 09:38 Laatste update: 13:08
35

Tijjani Reijnders staat vrijdag op de voorpagina van La Gazzetta dello Sport. De bekende Italiaanse sportkrant schenkt aandacht aan de interesse van AC Milan, dat de AZ-middenvelder naar verluidt deze zomer wil oppikken uit Alkmaar. 

Samen met Romelu Lukaku, Marcelo Brozovic en Kim Min-jae staat Reijnders op de voorpagina La Gazzetta, dat 'Dubbelspel van Milan' kopt. De Italiaanse grootmacht zou naast de Nederlander ook zeer gecharmeerd zijn van Valencia-middenvelder Yunus Musah. Op hem is inmiddels een bod uitgebracht, zo is te lezen. 

Naar verluidt heeft Milan dus verregaande interesse in Reijnders, afgelopen seizoen een van de uitblinkers onder trainer Pascal Jansen. Max Huiberts, directeur voetbalzaken in Alkmaar, erkent dat de 24-jarige middenvelder er goed op staat in Europa. "Het is duidelijk dat Tijjani zichzelf in de kijker heeft gespeeld. Maar we hebben niet voor niets zijn contract opengebroken. De insteek is dat Reijnders ook komend seizoen bij ons speelt", aldus Huiberts onlangs in een interview met Voetbal International

Reijnders, die afgelopen seizoen alle 34 competitieduels in actie kwam, brak nog niet zo heel lang terug zijn contract bij AZ open, waardoor hij nog tot medio 2027 onder contract staat in Alkmaar. In Milaan zou hij een jaarsalaris van 1,7 miljoen kunnen opstrijken.