'Feyenoord krijgt forse concurrentie: Toulouse wijst bod van ruim 15 miljoen af'

'Feyenoord krijgt forse concurrentie: Toulouse wijst bod van ruim 15 miljoen af'

03-07-2023 15:04
35

Als Feyenoord nog kans wil maken op de komst van Farès Chaïbi, dan zal het diep in de buidel moeten tasten. Het doorgaans betrouwbare The Athletic weet namelijk dat Toulouse drie biedingen heeft ontvangen op de Algerijnse aanvaller. Het hoogste bod bedroeg meer dan vijftien miljoen euro.

Ruim een week geleden werd duidelijk dat Chaïbi op de radar staat bij Feyenoord, dat zoekt naar een nieuwe linksbuiten. Het was al bekend dat de Stadionclub concurrentie kreeg van onder meer Eintracht Frankfurt uit de Bundesliga. Nu maakt The Athletic bekend dat een Duitse club ook doorpakt. Naar verluidt zijn er drie aanbiedingen binnengekomen bij Toulouse, die afkomstig zijn van een niet bij naam genoemde club uit de Bundesliga.

Het hoogste bod bedroeg naar verluidt meer dan vijftien miljoen euro, maar daar is Toulouse niet akkoord mee gegaan. Daardoor is er nog geen beslissing gemaakt over de toekomst van Chaïbi. Hij zou een overstap naar de Premier League namelijk ook wel zien zitten. Het is daardoor zeer de vraag of Feyenoord nog kans maakt op de komst van de twintigjarige buitenspeler. The Athletic noemt de Nederlandse landskampioen in ieder geval niet in zijn stuk over Chaïbi.

Directeur Dennis te Kloese maakte onlangs ook duidelijk dat hij niet met geld wil gaan smijten op de transfermarkt. Naast Chaïbi staan ook Oussama Idrissi, Keito Nakamura, Crysencio Summerville en Luka Ivanusec op het verlanglijstje van Feyenoord. Eerstgenoemde speelde vorig seizoen al op huurbasis in De Kuip. Binnen afzienbare tijd zal blijken wat de beste optie is voor de Rotterdammers. 

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!