Opvallende claim in Brazilië: 'Ajax biedt 9 miljoen op São Paulo-spits'

Opvallende claim in Brazilië: 'Ajax biedt 9 miljoen op São Paulo-spits'

06-07-2023 17:43
118

Ajax is serieus in de markt voor São Paulo-spits Juan Santos. Dat beweert het Braziliaanse medium Bolavip, dat schrijft dat de Amsterdammers zelfs al een miljoenenbod hebben uitgebracht.

Ajax zou liefst negen miljoen euro willen betalen voor de 21-jarige Juan. De Nederlandse topclub heeft daarmee de beste papieren in de strijd om de Braziliaanse aanvaller, maar ook Sporting Portugal en een Spaanse club zitten op het vinkentouw. São Paulo kan het geld goed gebruiken om de financiële balans op orde te brengen en staat open voor een transfer. Wel zou de club inzetten op een flink doorverkooppercentage.

Wedden

Meer odds

Een verkoop van Juan maakt het voor São Paulo ook makkelijker om 'nee' te zeggen tegen aanbiedingen voor steunpilaren. Dat laatste is de jonge spits namelijk nog niet. Hij speelde dit seizoen dertien officiële duels in het eerste elftal, waarin hij twee keer scoorde en één assist gaf.

Mocht Ajax daadwerkelijk geïnteresseerd zijn in Juan, dan kan hij in de voetsporen treden van twee landgenoten. Eerder maakten David Neres en Antony de oversap van São Paulo naar de Johan Cruijff Arena.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!