Bakker ziet Atalanta vlak voor zijn komst transfer van een concurrent bekend maken

Bakker ziet Atalanta vlak voor zijn komst transfer van een concurrent bekend maken

06-07-2023 20:52
5

Atalanta Bergamo gaat binnen enkele dagen Mitchel Bakker presenteren, maar de club heeft nu al zijn concurrent aangetrokken. Sead Kolasinac maakt transfervrij de overstap van Olympique Marseille naar Italië, meldt de club via de officiële wegen.

Eerder was al bekend dat de transfervrije Kolasinac akkoord was met een transfer naar Atalanta, maar nu is het officieel. De club had afgelopen seizoen veel problemen op de linksbackpositie en dus is de komst van Kolasinac al geen overbodige luxe. Atalanta eindigde afgelopen seizoen vijfde in de Serie A, waardoor de club zich op mag maken voor Europa League-voetbal.

Wedden

Meer odds

Spoedig zal Atalanta ook de komst van Bakker officieel gaan maken. De Nederlandse linksback komt over van Bayer Leverkusen. Waar Kolasinac nog gratis op te halen was, betalen de Italianen tien miljoen euro voor Bakker. Die twee zullen komend seizoen gaan concurreren voor de plek op linksback bij Atalanta. Hij wordt na Teun Koopmeiners, Hans Hateboer en Marten de Roon de vierde Nederlander bij de club.