'Feyenoord doet zaken met stadgenoot Excelsior: huur zonder optie tot koop'

'Feyenoord doet zaken met stadgenoot Excelsior: huur zonder optie tot koop'

10-07-2023 08:24
18

Feyenoord stalt Lennard Hartjes bij Excelsior. Dat meldt 1908. De twintigjarige middenvelder maakt geen deel uit van de plannen van Arne Slot en mag kilometers gaan maken in Kralingen.

Feyenoord bereikte afgelopen weekend een akkoord met Excelsior, dat Hartjes tot het einde van het seizoen huurt zonder optie tot koop. De transfer wordt op korte termijn officieel. Hartjes ondergaat maandag de medische keuring en zal vervolgens aansluiten bij de selectie van trainer Marinus Dijkhuizen.

Wedden

Meer odds

Hartjes werd vorig seizoen ook al verhuurd door Feyenoord. Bij Roda JC kwam hij tot 34 officiële wedstrijden, waarin de kleine middenvelder drie goals maakte. Aanvankelijk leek PEC Zwolle met hem aan de haal te gaan, maar het vertrek van Dick Schreuder gooide roet in het eten.

Hartjes trainde afgelopen week al niet mee met de selectie van Slot, evenals Denzel Hall, Francesco Antonucci en Naoufal Bannis. De talentvolle rechtsback Mimeirhel Benita (19) staat volgens 1908 ook op de nominatie om door Feyenoord te worden verhuurd aan Excelsior.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!