'Bayern broedt op plan-B in spitsenzoektocht en komt uit bij City en Juventus'

'Bayern broedt op plan-B in spitsenzoektocht en komt uit bij City en Juventus'

11-07-2023 12:48
29

Bayern München is naarstig op zoek naar een nieuwe aanvalsleider en wedt op meerdere paarden. Der Rekordmeister richt zijn pijlen op Tottenham Hotspur-spits Harry Kane, maar kijkt ook naar alternatieven.

Momenteel is Bayern met Spurs in onderhandeling over een transfer van Kane. Een tweede bod ter waarde van tachtig miljoen euro plus bonussen werd geweigerd door de Noord-Londenaren. Bayern heeft er vertrouwen in dat, mocht Kane deze zomer niet naar Duitsland komen, de Engelsman volgend jaar transfervrij de overstap maakt. In dat geval moet er voor het komende seizoen een spits gehaald worden die de vacature één jaar kan invullen.

Bayern bekijkt de mogelijkheid om Manchester City-spits Julián Álvarez voor een seizoen te huren, meldt BILD. De Argentijn staat in de schaduw van Erling Haaland, waardoor een verhuurperiode voor alle partijen aantrekkelijk kan zijn. Een andere kandidaat is Juventus-spits Dusan Vlahovic, die ook op huurbasis zou moeten komen. Bayern denkt met Eric Maxim Choupo-Moting plus Álvarez of Vlahovic een jaar vooruit te kunnen, mocht Kane niet komen.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!