'Bayern gaat nieuw bod uitbrengen op Kane, PSG loopt een blauwtje'

'Bayern gaat nieuw bod uitbrengen op Kane, PSG loopt een blauwtje'

12-07-2023 17:32
20

Belangrijke ontwikkelingen rond Harry Kane: de topspits van Tottenham Hotspur heeft Paris Saint-Germain afgewezen, terwijl Bayern München een derde bod wil indienen in Londen. Dat melden diverse Franse en Duitse media.

Volgens RMC Sport wilde PSG over het voorstel van Bayern aan Kane heengaan. Voor de Engelse international ligt in de Allianz Arena een contract ter waarde van twaalf miljoen euro per seizoen klaar. Ook was de Franse kampioen bereid om zo'n honderd miljoen euro over te maken naar Spurs. PSG komt echter van een koude kermis thuis: Kane ziet de stap naar de Ligue 1 niet zitten, meldt BILD.

Als de goalgetter vertrekt bij zijn grote liefde, dan is dat alleen voor Bayern. Onder meer L'Équipe meldt dat Der Rekordmeister nu een nieuw bod wil uitbrengen. Spurs-voorzitter Daniel Levy, die bekendstaat als een taaie onderhandelaar, verwees een eerste voorstel van zeventig miljoen euro plus bonussen meteen naar de prullenbak. Ook tachtig miljoen plus bonussen kon hem niet overtuigen. Nu lijkt de Duitse grootmacht ruim negentig miljoen te willen betalen. Eerder werd al duidelijk dat de Londenaren hopen op een bedrag van minstens honderd miljoen.

Kane moet bij Bayern de langverwachte opvolger worden van Robert Lewandowski, die een jaar geleden naar FC Barcelona vertrok. Hij heeft nog maar een contract tot de zomer van 2024. De Bundesliga-kampioen is er dan ook van overtuigd dat hij uiteindelijk neerstrijkt in München. Als het niet dit jaar is, dan volgend jaar.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast - mét Rik Elfrink!