Kuyt prijst clubleiding Feyenoord: 'Ze hoeven nu niks meer te verkopen'

Kuyt prijst clubleiding Feyenoord: 'Ze hoeven nu niks meer te verkopen'

15-07-2023 11:20 Laatste update: 11:26
97

Dirk Kuyt is erg trots op de manier waarop Feyenoord de huidige transferperiode aanvliegt. Dat vertelt Kuyt in #DoneDeal de podcast van VoetbalPrimeur. De oud-voetballer schijnt zijn licht over de huidige situatie waarin de Rotterdammers zich financieel bevinden.

"Je merkt aan alles dat Feyenoord de volgende stap heeft gemaakt", vertelt Kuijt over de zomer van de Rotterdammers. "Ze hebben nu gewoon een geweldige transferzomer, qua ingaande en uitgaande transfers. Vroeger was de club blij met een transfersom van tien of vijftien miljoen euro, maar je ziet echt dat ze spelers ook niet meer hoeven te verkopen nu. Ze willen nu iets meer dan de gebruikelijke waarde van een speler."

Feyenoord betaalde deze zomer een transfersom om Thomas Beelen, Thomas van den Belt en Ramiz Zerrouki binnen te halen. Daarnaast werd Yankuba Minteh gehuurd van Newcastle United en wist de club Timon Wellenreuther, Ilias Sebaoui en Antef Tsoungui transfervrij te strikken. De laatste twee aanwinsten spelen komend seizoen op huurbasis voor FC Dordrecht.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast - met Dirk Kuyt!