'Mislintat voert gesprekken met Sneijder over functie bij Ajax'

'Mislintat voert gesprekken met Sneijder over functie bij Ajax'

16-07-2023 21:15 Laatste update: 21:33
252

Groot nieuws uit Amsterdam: Sven Mislintat heeft meerdere gesprekken gevoerd met Wesley Sneijder over een rol in de technische staf van Ajax. Trainer Maurice Steijn wilde de recordinternational eerder al naar Sparta Rotterdam halen en schijnt nog steeds te hopen op een samenwerking.

Dat melden De Telegraaf en Voetbal International zondagavond. Bronnen rondom Sneijder melden dat er nog geen akkoord is. Over een precieze invulling moet nog worden gesproken. Omdat afgelopen week de moeder van de voormalig voetballer overleed, zullen deze gesprekken in een later stadium plaatsvinden.

Na de aanstelling van Steijn kwamen er twee nieuwe assistenten naar de hoofdstad: Saïd Bakkati en Hedwiges Maduro werden toegevoegd aan de technische staf van Ajax. De kans bestaat nu dat Sneijder onderdeel wordt van Steijns staf. 

Daarmee zou Sneijder zijn trainerscarrière weer op kunnen pakken. Eerder stopte hij met de trainerscursus, omdat hij een pakket wilde dat meer op maat zou zijn gemaakt. Aan die wens kon en wilde de KNVB niet voldoen. In een eerder stadium leek Sneijder een rol te gaan vertolken bij Fortuna Sittard en had hij plannen om een aandeel te nemen in FC Den Bosch.