'Slot houdt Schotse transfer nog tegen: Feyenoord wil zo'n zeven miljoen'

'Slot houdt Schotse transfer nog tegen: Feyenoord wil zo'n zeven miljoen'

18-07-2023 08:14 Laatste update: 09:47
89

Arne Slot houdt voorlopig een transfer van Danilo naar Rangers FC tegen. De trainer van Feyenoord wil eerst een geschikte vervanger aantrekken, meldt The Daily Record.

Met het oog op de Champions League wil Slot over twee volwaardige spitsen beschikken. Santiago Gimenez is de eerste keus in De Kuip, maar hij moet de eerste twee groepsduels in het miljardenbal geschorst toekijken. Een vertrek van Danilo is daarom geen optie voor de succesvolle oefenmeester zolang er geen aankoop is gedaan.

Wedden

Meer odds

De 24-jarige Braziliaan denkt daar zelf overigens anders over. Hij zou er bij de clubleiding op aandringen om in te stemmen met een transfer naar Rangers FC. Volgens The Daily Record blijft de Schotse topclub hoopvol over een deal. Deze week zal er weer contact worden opgenomen met Rotterdam. Feyenoord verlangt ruim zes miljoen pond voor Danilo, omgerekend een kleine zeven miljoen euro.

Danilo moet op Ibrox de concurrentie aangaan met drie andere nieuwelingen. De Nederlander Sam Lammers, Abdallah Sima (gehuurd van Brighton) en voormalig Feyenoord-speler Cyriel Dessers werden al vastgelegd.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast - met Dirk Kuyt!