Club Brugge-middenvelder Vanaken: ''Misschien draait het weer door vertrek Lang

Club Brugge-middenvelder Vanaken: ''Misschien draait het weer door vertrek Lang"

18-07-2023 09:30 Laatste update: 09:41
37

Hans Vanaken kende geen al te rooskleurig seizoen met Club Brugge, dat als vierde eindigde in de Jupiler Pro League. De Belgische middenvelder is echter optimistisch en denkt dat het vertrek van Noa Lang weleens goed kan zijn voor Blauw-Zwart.

Volgens Vanaken moeten andere spelers de handschoen oppakken. "We moeten ervoor zorgen dat het gevaar weer van alle kanten komt", zegt de 23-voudig Rode Duivel tegen Het Laatste Nieuws. "Het kan niet zijn dat wanneer ze mij of iemand anders platleggen, dat Club daarmee meteen platligt."

"Misschien dat het door enkele wissels, en het vertrek van Noa, plots wel weer draait", stelt Vanaken, die daarmee een opvallend positieve draai geeft aan het vertrek van Noa Lang. De Nederlander was de voorbije jaren de sterspeler van Brugge. "Het kan goed zijn dat anderen nu openbloeien en zich geroepen voelen om de kar te trekken", aldus de middenvelder. 

Lang maakte naar verluidt voor twaalf miljoen euro de overstap naar PSV. Door bonussen zou het bedrag richting de vijftien miljoen kunnen gaan.