Mbappé-geruchten komen op gang: 'Chelsea of 400 miljoen in Saudi-Arabië'

Mbappé-geruchten komen op gang: 'Chelsea of 400 miljoen in Saudi-Arabië'

22-07-2023 15:01 Laatste update: 15:16
35

Chelsea onderzoekt de mogelijkheden om Kylian Mbappé naar Engeland te halen. Dat meldt het Franse medium RMC Sport. Ook Al Hilal uit Saudi-Arabië doet een stap naar voren.

Chelsea heeft belangstelling voor Mbappé, om wie sinds vrijdagavond weer veel te doen is. Paris Saint-Germain is ervan overtuigd dat de 24-jarige vedette al een voorcontract heeft getekend bij Real Madrid, voor de zomer van 2024, en heeft daarom besloten hem thuis te laten voor het trainingskamp in Azië.

Meerdere clubs zijn in de markt voor Mbappé - en Chelsea is daar één van. De Londenaren onderzoeken de mogelijkheden om de Fransman naar de Premier League te halen. Van een aanbieding uit Londen is nog geen sprake. Ook een andere, niet bij naam genoemde club uit Engeland is in de markt.

In Saudi-Arabië wordt de transfersoap ook op de voet gevolgd. Al Hilal wil Mbappé een tweejarig contract ter waarde van 400 miljoen euro voorschotelen. PSG moet overtuigd worden met een transfersom van 200 miljoen. Mbappé heeft tot 31 juli om zijn aflopende contract in Parijs alsnog te verlengen. Gebeurt dat niet, dan moet hij weg.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast - met Edwin Winkels & Daniel Reyes!