'Mbappé houdt voet bij stuk en traint mee met reserves, waaronder Wijnaldum'

'Mbappé houdt voet bij stuk en traint mee met reserves, waaronder Wijnaldum'

22-07-2023 23:06
30

Kylian Mbappé is achtergebleven in Parijs nadat Paris Saint-Germain zonder de sterspeler op tour ging in Azië. De Franse aanvaller traint mee met overige spelers van PSG die thuis zijn gelaten, waaronder Georginio Wijnaldum

Le Parisien schrijft dat Mbappé sinds het vertrek van de ploeg regelmatig trainingen afwerkt met Leandro Paredes, Julian Draxler, Abdou Diallo, Colin Dagba en Wijnaldum. De Parijse club geeft Mbappé tot 31 juli om zijn contract bij te verlengen en anders te vertrekken. De Fransman lijkt tot dusver niet onder de indruk en lijkt volgend seizoen naar Real Madrid te willen vertrekken na het uitzitten van zijn contract.

Mbappé zit in een andere situatie dan Wijnaldum. De Nederlander nam afscheid van zijn heldenstatus bij Liverpool FC om in 2021 aan de slag te gaan bij de Franse grootmacht. De middenvelder kwam echter niet uit de verf in Parijs en werd aan AS Roma verhuurd. Ook deze periode mislukte echter: Wijnaldum brak vrijwel direct na de overstap zijn scheenbeen en moest maanden revalideren.