Beugelsdijk grapt over toekomst: 'Als dat niet kan? Feyenoord of Real Madrid'

Beugelsdijk grapt over toekomst: 'Als dat niet kan? Feyenoord of Real Madrid'

29-07-2023 23:47
38

Tom Beugelsdijk heeft in een eerlijk interview met ESPN aangegeven dat hij het liefst in Nederland wil blijven. De 32-jarige verdediger is clubloos na zijn vertrek bij Helmond Sport en verkast om persoonlijke redenen liever niet naar het buitenland.

Beugelsdijk houdt momenteel zijn conditie op peil bij ADO Den Haag, waar hij de hele jeugdopleiding doorliep en over twee periodes in de hoofdmacht speelde. "Als ik mag kiezen waar ik heenga? Daar zal ik niet omheen draaien. Het liefst ga ik bij Den Haag spelen", aldus een goudeerlijke Beugelsdijk. "Als dat niet kan? Dan zou ik naar Feyenoord willen", grapt hij. "Als dat ook niet kan? Real Madrid."

De geboren Hagenees is naar eigen zeggen 'niet in paniek' wat betreft zijn toekomst. "Ik weet van mezelf dat ik nog niet klaar ben. Als ik die kans krijg, ga ik hem grijpen, waar het ook is." Toch zal dat naar alle waarschijnlijkheid niet in het buitenland zijn. "Het past wel in mijn carrière, maar je hebt met dingen te maken in je leven", doelt hij op het gegeven dat hij zijn dochter niet wil achterlaten in Nederland. "Dan moet je keuzes maken. Ik kan er wel voor kiezen om het wel te doen (het buitenland, red.), maar daar sta ik op dit moment niet voor open."

Alleen Saudi-Arabië kan Beugelsdijk mogelijk verleiden. "We kunnen allemaal zeggen dat we dat niet zouden doen, maar als die trein komt, gaat 99 procent", zegt hij op een serieuze toon. "Alleen, je zit wel met kiinderen. Dat is voor mij het allerbelangrijkst."