'Ik kan het goed vinden met Bergwijn en Berghuis, jullie gaan nog van mij horen'

'Ik kan het goed vinden met Bergwijn en Berghuis, jullie gaan nog van mij horen'

07-08-2023 10:48
66

Carlos Forbs en Diant Ramaj maakten zondag hun officieuze debuut voor Ajax in de oefenwedstrijd tegen Borussia Dortmund. De vleugelaanvaller en de doelman houden een goed gevoel over aan hun eerste dagen bij de Amsterdammers.

Forbs viel een kwartier voor tijd in tegen de Duitse topclub, die met 3-1 te sterk was. "Jammer dat we niet het gewenste resultaat hebben gehaald. De spelers hebben me echt goed geholpen, ik ben als familie onthaald. Ik kan het goed vinden met Mohammed Kudus, Steven Bergwijn en Steven Berghuis, maar het zijn allemaal goede gasten", zegt de van Manchester City overgenomen Portugees tegen Ajax TV. "Ik kan niet wachten om te beginnen. Het is fijn als mensen je naam zingen, en ja, jullie gaan honderd procent nog meer van mij horen", belooft hij.

Ramaj kwam een halfuur voor tijd in het veld voor Gerónimo Rulli en hield zijn doel schoon. De 21-jarige Duitser is vastberaden om zich te bewijzen. "Nu kan ik me op het veld laten zien, ik ben blij om hier te zijn. Vandaag was oké, we moeten de goede momenten behouden. Voor hetzelfde geld maken we de kansen af en wordt het 3-3 of 3-4, dat moeten we meenemen naar volgende week."

Forbs en Ramaj maken tot dusver ook een goede indruk op Maurice Steijn. "Carlos is prima in de actie, goed in de snelheid. Het was niet makkelijk voor hem, maar je zag dat hij dreigend was", stelt de trainer. "Diant had niet heel veel te doen, dus daar kan ik niet zo heel goed een oordeel over geven.