Aderlating voor PSV-opponent Sturm Graz: Oostenrijkers missen spits

Aderlating voor PSV-opponent Sturm Graz: Oostenrijkers missen spits

08-08-2023 16:42
63

Een fikse tegenvaller voor Sturm Graz: de komende tegenstander van PSV in de derde voorronde van de Champions League moet het dinsdagavond in Eindhoven stellen zonder Manprit Sarkaria. De spits heeft een hamstringblessure. 

Voor Sturm Graz is de afwezigheid van Sarkaria een fikse domper. De 26-jarige aanvaller is behoorlijk goed aan het nieuwe seizoen begonnen. In de bekerwedstrijd tegen SAK Klagenfurt, die met 7-2 werd gewonnen, leverde hij drie assists. In speelronde één van het nieuwe seizoen in Oostenrijk was hij goed voor twee assists. 

Afgelopen weekend kwam Sarkaria al niet in actie tegen Lask Linz. Ook de duels met PSV, zowel in Eindhoven als in Graz, komen voor hem te vroeg. "Helaas zullen we Manprit een paar weken moeten missen. Maar we zullen hem vervangen", aldus trainer Christian Ilzer, opgetekend door Voetbal International

Wie bij Sturm Graz wel van de partij is, is doelman Kjell Scherpen. De Nederlander, vorig jaar nog onder de lat bij Vitesse, heeft naar alle waarschijnlijkheid een basisplaats. De aftrap van het duel in Eindhoven is om 20.30 uur.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast - met Dirk Kuyt!