'PSG heeft slecht nieuws voor Neymar, Verratti en drie anderen'

'PSG heeft slecht nieuws voor Neymar, Verratti en drie anderen'

09-08-2023 16:56
44

Paris Saint-Germain heeft woensdag slechtnieuwsgesprekken gevoerd met meerdere spelers. Onder meer Neymar en Marco Verratti kregen te horen dat ze komend seizoen niet in de plannen van trainer Luis Enrique voorkomen, meldt RMC Sport.

Neymar en Verratti werden woensdagochtend ingelicht door technisch directeur Luis Campos en Luis Enrique. De Braziliaanse aanvaller en Italiaanse spelmaker verschenen ook al niet op het trainingsveld en zijn niet op de officiële foto gezet voor het komende Ligue 1-seizoen. Dat geldt ook voor Kylian Mbappé, die al langer met een groepje overbodige spelers moet trainen, omdat hij zijn contract niet wil verlengen.

Volgens het Franse medium worden nu ook Neymar en Verratti nadrukkelijk richting de uitgang geduwd. De Braziliaan wordt met name gelinkt aan een terugkeer naar FC Barcelona en een overstap naar Chelsea. Voor de Italiaan is het Saudische Al Hilal in de markt, al zouden ook Europese clubs op het vinkentouw zitten. Verder kregen ook Renato Sanches, Hugo Ekitike en Juan Bernat te horen dat ze wegmoeten.