'Wapenwedloop tussen Chelsea en Liverpool: sensationele strijd om controleurs'

'Wapenwedloop tussen Chelsea en Liverpool: sensationele strijd om controleurs'

10 augustus - 13:34
27

Chelsea en Liverpool zijn plotseling verwikkeld in een felle strijd om Moisés Caicedo en Roméo Lavia. De middenvelders van respectievelijk Brighton en Southampton staan al langer in de belangstelling van beide topclubs en dat is nu uitgemond in een heuse 'bidding war', zo meldt The Telegraph.

Waar Chelsea al maanden werkt aan het binnenhalen van Caicedo, én de naderende deal van Liverpool en Lavia zou willen kapen, zijn de kaarten nu weer anders geschud. Liverpool ligt namelijk op pole position voor Caicedo. The Reds willen The Blues van hun toptarget beroven. Extra saillant is het feit Liverpool en Chelsea elkaar komende zondag treffen in hun openingswedstrijd in de Premier League.

De Londenaren zien Caicedo als de gedroomde opvolger van N'Golo Kanté, maar hikken nog steeds tegen de torenhoge eisen van Brighton aan. Die club wil minimaal 115 miljoen euro hebben. Liverpool zou doortastender zijn, maar de voorkeur van Caicedo lijkt nog altijd bij Chelsea te liggen. Met Southampton zou Chelsea er wel uit zijn met betrekking tot Lavia, maar ook die transferstrijd is nog niet beslist.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast - met Dirk Kuyt!