Overleggende Steijn wekt verbazing: 'Wat kun je allemaal bespreken, denk ik dan'

Overleggende Steijn wekt verbazing: 'Wat kun je allemaal bespreken, denk ik dan'

13-08-2023 22:23
105

Willem van Hanegem heeft zich verbaasd over het gedrag van Maurice Steijn tijdens Ajax - Heracles Almelo (4-1). Volgens De Kromme was de trainer van de Amsterdammers iets te veel met assistent-trainer Hedwiges Maduro aan het overleggen. Wel dicht hij Ajax, mits de club hier en daar nog een versterking haalt, titelkansen toe. 

'Ajax kan ook verder. Nee, natuurlijk was het allemaal nog niet bijzonder', aldus Van Hanegem in zijn column voor het Algemeen Dagblad. 'En Maurice Steijn moet uitkijken dat hij niet de helft van de wedstrijd mist, zo vaak overlegt hij uitvoerig met Hedwiges Maduro. Wat kun je allemaal bespreken, denk ik dan.'

Wedden

Meer odds

Van Hanegem stelt daarnaast dat Ajax kan profiteren van de rol van underdog. 'Maar het voordeel van Steijn is: de mensen zijn echt gaan geloven dat Ajax kwalitatief een soort FC Emmen was geworden. Ajax heeft ook nu natuurlijk spelers die heel veel wedstrijden kunnen winnen. En als die technisch directeur nog wat vastlegt, doen ze gewoon mee', vervolgt Van Hanegem.