Vermoedelijke opstelling PSV: geen Lang, Bosz voert wijziging door op middenveld

Vermoedelijke opstelling PSV: geen Lang, Bosz voert wijziging door op middenveld

15-08-2023 07:25 Laatste update: 09:01
71

Na de winst op FC Utrecht afgelopen zaterdag hoopt PSV zich dinsdagavond in Oostenrijk tegen Sturm Graz te verzekeren van een ticket voor de play-offs van de Champions League. In de vermoedelijke opstelling van het Algemeen Dagblad heeft trainer Peter Bosz twee wijzigingen aangebracht ten opzichte van het duel met de Domstedelingen. 

Zowel in het heenduel tegen Sturm Graz (4-1) als tegen Utrecht was er bij PSV een basisplaats voor Noa Lang. De linksbuiten laat zich de laatste wedstrijden behoorlijk gelden in het shirt van zijn nieuwe werkgever, maar lijkt dinsdagavond, in het kader van wat extra rust, te gaan beginnen op de bank. Afgelopen zaterdag werd hij na 67 minuten naar de kant gehaald uit 'voorzichtigheid', zo vertelde hij na afloop in gesprek met de NOS. Die wissel was vooraf afgesproken en lijkt vooralsnog niet te duiden op iets van een blessure. Het AD verwacht dat Yorbe Vertessen zijn vervanger zal zijn. 

In de vermoedelijke opstelling van het AD is ook geen plaats voor Isaac Babadi. De talentvolle middenvelder is vooralsnog de revelatie van dit seizoen. Vorige week was hij in het heenduel nog goed voor de openingstreffer. Tegen Utrecht speelde hij een iets mindere wedstrijd, waarna hij na 45 minuten werd gewisseld. Ismael Saibari lijkt zijn positie over te gaan nemen. 

De achterhoede van de Eindhovenaren verandert waarschijnlijk niet. Dat betekent dat Jordan Teze, André Ramalho, Olivier Boscagli en Patrick van Aanholt aan de aftrap verschijnen. De aftrap van het duel met Sturm Graz is om 20.30 uur. 

Vermoedelijke opstelling PSV: Benítez; Teze, Ramalho, Boscagli, Van Aanholt; Sangaré, Saibari, Veerman; Bakayoko, De Jong, Vertessen