FC Utrecht nadert deal met Heerenveen: Domstedelingen kunnen tonnen verdienen

FC Utrecht nadert deal met Heerenveen: Domstedelingen kunnen tonnen verdienen

16-08-2023 20:42 Laatste update: 23-08-2023 11:08
88

Het begint er steeds meer op te lijken dat Luuk Brouwers FC Utrecht gaat verruilen voor sc Heerenveen, weet VoetbalPrimeur. Een deal komt steeds dichterbij, terwijl Utrecht tonnen lijkt te gaan verdienen aan de middenvelder. Als vervanger hebben de Domstedelingen een landgenoot van trainer Michael Silberbauer op het oog.

Voetbal International maakte deze week al melding van de Heerenveen-interesse in Brouwers, die zijn draai nog niet helemaal heeft gevonden bij Utrecht. Bronnen melden nu aan deze website dat een transfer dichtbij is. Alleen de laatste hobbels moeten nog genomen worden, voordat Brouwers kan tekenen in Friesland. Naar verluidt ontvangt Utrecht meerdere tonnen voor de middenvelder, die een jaar geleden nog voor 750.000 euro overkwam van Go Ahead Eagles. FC Utrecht hoopt quitte te gaan spelen met Brouwers, maar dat lijkt net niet te gaan lukken.

Wedden

Meer odds

Ondertussen maakt Utrecht al werk van een vervanger van Brouwers, die niet bij de wedstrijdselectie zat tegen PSV. De nummer zeven van het vorige Eredivisie-seizoen is concreet in de markt voor Oscar Fraulo van Borussia Mönchengladbach, zo weet VoetbalPrimeur. Fraulo is een negentienjarige Deense middenvelder die zijn duels nu in het tweede elftal van Gladbach speelt, nadat hij voor twee miljoen euro werd overgenomen van Midtjylland. Het lijkt erop dat Utrecht hem gaat huren, al is een transfer nog geen uitgemaakte zaak.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast