RKC pikt bekende van Heracles, FC Emmen en Excelsior op uit Italië

RKC pikt bekende van Heracles, FC Emmen en Excelsior op uit Italië

17-08-2023 17:25
23

RKC Waalwijk heeft Reuven Niemeijer opgepikt uit Italië. De schaduwspits komt over van Brescia en moet in Waalwijk een duo gaan vormen met diepe spits Michiel Kramer.

Bij de Serie B-club had Niemeijer nog een éénjarig contract. In Waalwijk tekent de oud-speler van Heracles Almelo, FC Emmen en Excelsior een contract tot medio 2024, met de optie voor nog een jaar. "We zijn al langere tijd bezig om Reuven naar Waalwijk te halen en zijn dan ook erg blij dat hij uiteindelijk voor ons heeft gekozen. Reuven is een aanvallende middenvelder met specifieke kwaliteiten in de diepgang", zegt algemeen directeur Frank van Mosselveld op de clubsite.

Niemeijer is zelf enthousiast over zijn nieuwe avontuur. "De visie van RKC Waalwijk sprak mij direct aan", zegt hij. "Deze club heeft de laatste jaren een uitstekende reputatie opgebouwd als het gaat om presteren en ontwikkelen in een familiaire sfeer en daar maak ik graag deel van uit."

Voor RKC is Niemeijer al de elfde zomeraanwinst, nadat deze zomer al veel vaste waardes vertrokken uit Waalwijk. Met een 3-1 nederlaag bij sc Heerenveen begonnen de Brabanders nog niet geweldig aan de competitie.