Cambuur wil rug rechten na remise, ADO rekent direct op Haags kwartiertje

Cambuur wil rug rechten na remise, ADO rekent direct op Haags kwartiertje

18-08-2023 13:00 Laatste update: 13:12

ADVERTORIAL - Het is vrijdag en dat betekent dat de Keuken Kampioen Divisie met de tweede speelronde van start gaat. Cambuur beleefde een frustrerende wedstrijd tegen Emmen in speelronde één en zal tegen Telstar direct willen toeslaan, terwijl ADO direct voor een flinke krachtmeting staat tegen Roda JC. Bij bookmaker JACKS.NL staat een mooie wedcombo klaar die we voor je hebben uitgezocht!

Telstar - SC Cambuur: Cambuur wint, drie of meer goals (3.95)

Cambuur trapte het seizoen vorige week af tegen FC Emmen en daarmee stond de eerste kraker direct op het menu: deze degradantenstrijd mondde uiteindelijk uit in een 2-2 door de gelijkmaker van de Leeuwarders in de laatste minuut. Cambuur was de sterkere ploeg, maar moest er nog alles aan doen om een punt aan het duel over te houden. Wij voorspellen een doelpuntrijk duel met de bezoekers die aan het langste eind trekken, waar je bijna vier keer je inleg voor krijgt.

ADO - Roda JC: Gelijkspel en beide teams scoren (4.40)

ADO speelde in de eerste speelronde gelijk en mag het direct opnemen tegen een flinke tegenstander: Roda JC. De ploeg uit Kerkrade won het eerste duel in de KKD, maar weet dat het kan spoken in Den Haag. Bij JACKS.NL pak je maar liefst 4.40 keer je inleg wanneer beide ploegen gelijkspelen en ook weten te scoren.

Combinatie: (17.38)

Liever een gokje wagen voor een enorm hoge odd? Wanneer je de bovenstaande bets combineert, pak je maar liefst 17.38 keer je inleg als de voorspelling uitkomt!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.