'Nieuws uit Tsjechië: Feyenoord nadert akkoord met Slavia over komst spelmaker'

'Nieuws uit Tsjechië: Feyenoord nadert akkoord met Slavia over komst spelmaker'

21-08-2023 20:09 Laatste update: 20:11
224

Groot transfernieuws uit Tsjechië: Feyenoord is dicht bij de komst van de Slavia Praag-spelmaker Ondrej Lingr. Het Tsjechische Sport meldt dat momenteel de laatste puntjes op de i worden gezet.

De 24-jarige Lingr speelt voornamelijk als aanvallende middenvelder, maar kan ook op de flanken uit de voeten. Volgens Sport is de 'ontknoping' in de strijd om Lingr genaderd en trekt Feyenoord aan het langste eind. De Rotterdammers troeven naar verluidt Panathinaikos af. Feyenoord en Slavia zijn op hoofdlijnen akkoord over een transfer van Lingr, klinkt het.

Lingr, zesvoudig international van Tsjechië, kan net als Dávid Hancko vorig jaar de stap van de Tsjechische competitie naar de Nederlandse maken. Lingr speelt sinds de zomer van 2020 bij Slavia en tot dusver speelde hij 138 officiële wedstrijden voor die club. Daarin scoorde hij veertig keer en gaf hij elf assists.

De timing van de naderende deal tussen Feyenoord en Slavia is opvallend, aangezien de Rotterdammers dicht bij de komst van Luka Ivanusec waren. Het is onduidelijk of beide transfers verband met elkaar houden en of Lingr dus een alternatief voor Ivanusec is.