Uitgelekte foto bevestigt: Stojkovic niet naar De Kuip, maar Ivanusec-opvolger

Uitgelekte foto bevestigt: Stojkovic niet naar De Kuip, maar Ivanusec-opvolger

22-08-2023 19:05 Laatste update: 19:07
52

Er lijkt een kleine transfercarrousel op gang te zijn gekomen tussen Feyenoord, Dinamo Zagreb en Lokomotiva Zagreb. Luka Ivanusec lijkt na een ellenlange onderhandelingsperiode nu toch echt naar Rotterdam te komen, maar Dinamo Zagreb heeft zijn opvolger al binnen. Luka Stojkovic, de man die eerder ook in de belangstelling stond van Feyenoord.

Luka Stojkovic was lange tijd een belangrijke kandidaat voor Feyenoord, ook door de onzekerheid rond de komst van Ivanusec. Inmiddels lijkt de interesse uit Rotterdam in het Kroatische talent al een tijdje weg, nu blijkt dat Ondrej Lingr en Ivanusec naar Rotterdam zullen komen. Volgens de laatste berichten is er rond beide transfers een akkoord bereikt met Feyenoord.

Nog geen week geleden leek de transfer van Stojkovic volgens 1908 nog 'zeer realistisch.' De aanvallende middenvelder moest om en nabij de drie miljoen euro kosten en er zou een 'concept-contract' voor vijf seizoenen klaarliggen. Feyenoord lijkt uiteindelijk toch de voorkeur te hebben gegeven aan Lingr, die nu naar De Kuip komt. De Tsjech wordt voor één jaar gehuurd van Slavia Praag en kan na een seizoen voor vier miljoen euro worden overgenomen.

Stojkovic maakt alsnog een mooie transfer, aangezien hij dus de opvolger van Ivanusec wordt. De Kroaat is nog niet officieel gepresenteerd bij Dinamo Zagreb, maar een foto waarin hij met het shirt poseert is wel al uitgelekt.