FC Twente zet Eiting niet direct uit het hoofd: 'We zijn het moreel verplicht'

FC Twente zet Eiting niet direct uit het hoofd: 'We zijn het moreel verplicht'

23-08-2023 22:13 Laatste update: 22:21
132

FC Twente gaat toch nog kijken of het een poging kan ondernemen om Carel Eiting naar Enschede te halen. Dat heeft Arnold Bruggink laten weten in gesprek met Tubantia. De technisch directeur van de Tukkers liet zich ook uit over de toekomst van Johsua Brenet, die er in Turkije donderdagavond tegen Fenerbahçe niet bij is. 

"Rond Joshua spelen wat privédingen, die op dit moment actueel zijn", aldus Bruggink, opgetekend door Tubantia. "Hij heeft ook nog eens last van een blessure en dan moet je de afweging maken: neem je hem mee of niet. Wij vonden het beter om hem in Nederland te houden", vervolgt de oud-speler van de Tukkers, die sinds dit seizoen de rol van TD vervult. 

Eiting kan ondanks het feit dat hij zijn arbitragezaak tegen FC Volendam heeft verloren alsnog een reactie uit Enschede verwachten. "Wij zijn het moreel verplicht richting Carel om te kijken naar een oplossing", vertelt Bruggink. "Wij hebben nooit het contract van hem bij Volendam gezien, maar we hebben iets gehoord. Niet van direct betrokkenen trouwens. Nu alles naar buiten is gekomen, kennen we de afspraken. We gaan kijken of we nog wat kunnen doen, maar we hebben wel onze financiële beperkingen."