Lingr reageert: 'Toen wist ik: hier hoop ik ooit in shirt van Feyenoord te spelen'

Lingr reageert: 'Toen wist ik: hier hoop ik ooit in shirt van Feyenoord te spelen'

24-08-2023 12:21
68

Ondrej Lingr is dolblij om Feyenoorder te zijn. De 24-jarige aanvaller maakt op huurbasis de overstap van Slavia Praag naar Rotterdam-Zuid. Feyenoord bedingt een optie tot koop van naar verluidt 'enkele miljoenen euro's'.

Lingr is geen onbekende in De Kuip. In het seizoen 2021/2022, toen Feyenoord tot de finale van de Conference League reikte, speelden de Rotterdammers zowel in de groepsfase als in de kwartfinales tegen Slavia Praag. "Toen ik hier twee jaar geleden als tegenstander kwam wist ik al: hier hoop ik ooit in het shirt van Feyenoord te spelen", zegt de zesvoudig Tsjechisch international op de clubkanalen van zijn nieuwe werkgever.

"De grootte van de club, de historie en vooral de aanhang: het heeft toen al veel indruk op mij gemaakt. Dit voelt dan ook als de perfecte stap voor mij. Ik ben er klaar voor deze mooie nieuwe uitdaging aan te gaan en ga er alles aan doen om de club te helpen om nieuwe successen te boeken."

Met de komst van Lingr hebben trainer Arne Slot en algemeen directeur Dennis te Kloese een belangrijke post ingevuld. Naar verwachting komt Luka Ivanusec later deze week naar Rotterdam om zijn transfer af te ronden.