Opvallend gerucht uit Engeland: Bayern München ziet in Tete opvolger Pavard

Opvallend gerucht uit Engeland: Bayern München ziet in Tete opvolger Pavard

24-08-2023 14:34 Laatste update: 17:36
48

Opvallend nieuws uit Engeland: Bayern München is geïnteresseerd in Kenny Tete. Dat weet The Sun te melden. Der Rekordmeister is op zoek naar een opvolger voor Benjamin Pavard. 

Pavard staat op het punt om zijn handtekening te zetten onder een contract bij Internazionale. In de zoektocht naar een nieuwe rechtervleugelverdediger zou Bayern dus zijn oog hebben laten vallen op Tete, speler van Fulham. Daar heeft de Nederlander nog een contract tot medio 2024. Hoeveel hij precies moet kosten, is vooralsnog niet dudielijk. 

Wedden

Meer odds

Bayern is niet de eerste topclub waarmee Tete recentelijk in verband is gebracht. Begin juni werd ook bekend dat Liverpool gecharmeerd was van de rechtsback. Die interesse kwam voort uit zijn prestaties van afgelopen seizoen, waarin hij een van de uitblinkers was bij de club uit Londen. 

Tete speelt sinds 2020 voor Fulham. Daarvoor kwam hij uit voor Olympique Lyonnais. In Nederland brak hij door bij Ajax, waar hij lang samenspeelde met Matthijs de Ligt. Mocht Bayern daadwerkelijk doorpakken, dan worden de twee in Zuid-Duitsland weer herenigd.