'Weer belangrijk zijn voor Ajax? Dit is de eerste keer dat ik me heb laten zien'

'Weer belangrijk zijn voor Ajax? Dit is de eerste keer dat ik me heb laten zien'

24-08-2023 22:34
39

Het zelfvertrouwen van Jay Gorter heeft naar eigen zeggen een boost gekregen na zijn uitstekende optreden tegen Ludogorets. Ajax won het Europa League-tweeluik in Bulgarije met 1-4. Doelman Gorter was één van de uitblinkers. 

"We kunnen zelfvertrouwen halen uit de eerste helft, denk ik", aldus Gorter in gesprek met RTL7 na afloop van het doelpuntrijke duel in Bulgarije. "Als je alleen de tweede helft ziet is er wel werk aan de winkel. We moeten dan ook vertrouwen halen uit de eerste helft."

Gorter maakte indruk in zowel de eerste- als tweede helft. "Voor mij was dit een fijne wedstrijd. Het was eindelijk een lekkere pot. Eentje waarin ik kon uitblinken. Mijn zelfvertrouwen heeft een boost gekregen. Maar ik weet ook dat er nog een heleboel te verbeteren is."

De sluitpost kreeg de vraag hoe het voelde om weer belangrijk te zijn voor Ajax. "Weer belangrijk zijn voor Ajax? Dit is de eerste keer dat ik me heb laten zien. Ik weet wat ik kan en wat ik ooit bij Go Ahead heb laten zien. Ik hoop dit zo vast te houden."