Kudus: 'Ik denk wel dat dit mijn laatste wedstrijd was in het shirt van Ajax'

Kudus: 'Ik denk wel dat dit mijn laatste wedstrijd was in het shirt van Ajax'

24-08-2023 22:55 Laatste update: 22:55
45

Mohammed Kudus denkt dat hij zijn laatste wedstrijd voor Ajax heeft gespeeld. Dat vertelt de sterkhouder in gesprek met RTL7 na het gewonnen Conference League-duel met Ludogorets (1-4). De middenvelder, die drie keer scoorde in Bulgarije, staat op het punt om te vertrekken naar West Ham United. 

"Ik denk wel dat dit mijn laatste wedstrijd was in het shirt van Ajax", aldus Kudus. "We moeten nog zien wat er de komende dagen gaat gebeuren. Ik heb daar verder geen controle over. Er zijn nog onderhandelingen gaande en er moet nog een akkoord komen."

Kudus kreeg de vraag of het moeilijk was om voor Ajax te spelen, wetende dat hij hoogstwaarschijnlijk de overstap naar West Ham gaat maken. "Ik leef van dag tot dag. Ik ben nu hier en mijn focus ligt bij Ajax. Ik doe gewoon wat ik moet doen op het veld. We gaan het zien."

Verder liet Kudus niet veel los over zijn transfer naar de Premier League-club. "Het is een goede club. Of ik Ajax ga missen? Ik zal deze vraag beantwoorden als alles officieel is."