Emotionele Ivanusec vertelt waarom hij kiest voor miljoenentransfer naar Feyenoord

Emotionele Ivanusec vertelt waarom hij kiest voor miljoenentransfer naar Feyenoord

25-08-2023 07:27 Laatste update: 07:55
102

Luka Ivanusec heeft donderdagavond na een emotionele publiekswissel uitgelegd waarom hij voor Feyenoord kiest. De 24-jarige Kroaat speelde zijn voorlopig laatste wedstrijd voor Dinamo Zagreb en wordt op korte termijn gepresenteerd als nieuwe aanwinst van de Rotterdammers. 

Een akkoord tussen Feyenoord en Dinamo Zagreb liet lange tijd op zich wachten, maar nu staat niets een transfer nog in de weg. Donderdagavond zwaaide hij de fans van de Kroatische topclub al uit. Daarbij hield Ivanusec het niet droog. 

"Ik wil de fans bedanken voor dit afscheid", aldus de international na afloop van het duel met Sparta Praag (3-1) in gesprek met MAXSport. "Ik had dit niet verwacht. Mooier dan dit had niet gekund", vervolgt de aanvaller, die in in vier jaar tijd bij Dinamo Zagreb goed was voor 36 doelpunten in 172 officiële optredens. "Het zijn mooie cijfers. Ik ben elk jaar kampioen geworden met de club en we boeken mooie resultaten neer in Europa. Ik kan vol trots vertrekken. Vanaf nu ben ik de grootste fan van Dinamo."

Tot slot doet hij een boekje open over waarom hij specifiek voor Feyenoord kiest. "Ik voelde dat ze me echt wilden hebben. Dat was een keerpunt. De kampioen van Nederland die in de Champions League speelt. Ik denk dat dit voor mij een geweldige stap is."