'Goed nieuws voor PSV: Bosz kan tegen Rangers over drietal beschikken'

'Goed nieuws voor PSV: Bosz kan tegen Rangers over drietal beschikken'

28-08-2023 23:33 Laatste update: 23:43
61

PSV-trainer Peter Bosz heeft voor de cruciale return tegen Rangers FC één zorg minder. Olivier Boscagli is op tijd hersteld van een blessure die hij in de heenwedstrijd opliep en kan spelen, meldt het Eindhovens Dagblad.

Achter de naam van Boscagli stond een groot vraagteken. De Franse verdediger moest de strijd op Ibrox voortijdig staken en lange tijd was er sprake van dat de return in Eindhoven te vroeg zou komen. Dit is niet het geval en dus lijkt Boscagli woensdagavond aan de aftrap te staan.

Bosz kan eveneens beschikken over Ibrahim Sangaré en Johan Bakayoko. Zowel de controleur als buitenspeler wordt gelinkt aan een transfer, maar beiden willen dolgraag in actie komen tegen Rangers. De transferperikelen worden 'geparkeerd' klinkt het. Bakayoko staat in de belangstelling van Burnley, Brentford, West Ham United, Tottenham Hotspur en Paris Saint-Germain, terwijl Sangaré wacht tot een club zijn afkoopclausule van 37,5 miljoen euro wil betalen.

Bij PSV gaat het vizier eerst op woensdag. Als Rangers verslagen wordt, plaatsen de Eindhovenaren zich voor de groepsfase van de Champions League. Vorige week eindigde de wedstrijd in Schotland in 2-2.