'FC Twente heeft beet en haalt voormalig sc Heerenveen-aanvaller naar Enschede'

'FC Twente heeft beet en haalt voormalig sc Heerenveen-aanvaller naar Enschede'

29-08-2023 20:18 Laatste update: 20:18
54

FC Twente is dicht bij de komst van Mitchell van Bergen. Dat meldt Tubantia dinsdagavond. De vleugelaanvaller moet overkomen van Stade Reims. Alleen de medische keuring kan nu nog roet in het eten gooien. 

De club uit Enschede heeft Van Bergen al langer in het vizier, schrijft het medium. De transfer kwam echter niet zonder slag of stoot tot stand. Nu lijken de Tukkers alsnog beet te hebben. Volgens Voetbal International gaat Van Bergen een contract voor vier jaar tekenen. 

De buitenspeler speelde in de jeugd van Vitesse. Daar werkte hij samen met Joseph Oosting, de huidige trainer van FC Twente. In 2015 debuteerde hij in het eerste elftal van Vitesse tegen FC Twente (5-1 zege). In 2018 maakte Van Bergen de overstap naar sc Heerenveen, waarna hij Friesland in 2021 verliet voor een nieuw avontuur bij Stade Reims. In Frankrijk heeft de aanvaller nog een contract tot medio 2025. 

Van Bergen speelde in totaal 51 officiële duels voor Stade Reims in de Ligue 1. De kans is groot dat hij na twee jaar in Frankrijk weer op de Nederlandse velden is te bewonderen.

Bekijk nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast. Vrijdag, op Deadline Day, zijn we twee keer live, om 10.00 uur en 16.00 uur!