Voormalig Feyenoord-target verruilt Toulouse voor avontuur bij Eintracht Frankfurt

Voormalig Feyenoord-target verruilt Toulouse voor avontuur bij Eintracht Frankfurt

30-08-2023 11:02
34

Farès Chaïbi gaat aan de slag bij Eintracht Frankfurt. De Algerijn, die van Toulouse FC komt, stond in juni nog volop in de belangstelling van Feyenoord. 

Eintracht maakt via de officiële kanalen bekend dat de linksbuiten een contract tot 2028 tekent. Eind juni schreef 1908.nl nog dat Feyenoord de Algerijn nadrukkelijk in de gaten hield. Chaïbi was het afgeopen seizoen goed voor acht goals en zeven assists in 31 wedstrijden. Destijds werden ook de namen Keito Nakamura, Crysencio Summerville en Luka Ivanusec genoemd: laatstgenoemde maakte uiteindelijk de overstap naar Rotterdam. 

Chaïbi mocht op de nodige interesse rekenen na een sterk seizoen en kiest uiteindelijk voor de Bundesliga. De vleugelspeler tekent een contract tot 2028 in Duitsland. Toulouse maakte het afgelopen seizoen veel indruk en won onder meer de Coupe de France. Nederlander Branco van den Boomen verruilde de club in de zomer al voor Ajax. 

Bekijk nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast. Vrijdag, op Deadline Day, zijn we twee keer live, om 10.00 uur en 16.00 uur!