Sleutelrol Slot in Feyenoord-transfer: 'Hij stuurde me appjes met felicitaties'

Sleutelrol Slot in Feyenoord-transfer: 'Hij stuurde me appjes met felicitaties'

30-08-2023 17:38
58

Feyenoord-aanwinst Luka Ivanusec heeft woensdagmiddag voor het eerst de Nederlandse pers te woord gestaan. De 24-jarige Kroaat licht zijn keuze voor de Stadionclub toe.

Trainer Arne Slot heeft een grote rol gespeeld in de komst van Ivanusec. "Het eerste contact dateert van zo'n zes weken geleden en sindsdien stuurde hij me appjes na wedstrijden met felicitaties en hebben we gesproken over mijn rol. Daaruit maakte ik op dat hij me heel graag wilde en voor mij is de Eredivisie een stap omhoog na de Kroatische competitie", zegt de spelmaker op het persmoment, geciteerd door De Telegraaf.

Afgelopen zondag kreeg Ivanusec, samen met Ondrej Lingr, een warm onthaal in De Kuip. Het ontvangst doet de Kroaat goed, maar van een sterrenstatus wil hij niets weten. "Laat ik het eerst allemaal maar eens waarmaken en zelfs dan zal ik me geen sterallures aanleunen. Maar zo'n ontvangst maakt je wel trots en ik ben er extra op gebrand om te bewijzen dat ik de goede speler ben, die ze in mij zien."

Samen met Josip Sutalo - nu speler van Ajax - vertrok Ivanusec bij Dinamo Zagreb. "Natuurlijk heb ik met Josip gesproken over onze transfer. Mooi dat we allebei bij een topclub in Nederland zijn terechtgekomen."

Bekijk nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast. Vrijdag, op Deadline Day, zijn we twee keer live, om 10.00 uur en 16.00 uur!