'Liverpool blikt of bloost niet en wijst bod van 116 miljoen uit Saudi-Arabië af'

'Liverpool blikt of bloost niet en wijst bod van 116 miljoen uit Saudi-Arabië af'

01-09-2023 13:43
11

Liverpool heeft een bod van 116 miljoen euro afgewezen op Mohamed Salah afgewezen. De gigantische transfersom kwam uit de Saudi Pro League, naar verluidt van Al Ittihad. Trainer Jürgen Klopp heeft eerder al aangegeven dat de Egyptenaar deze zomer niet te koop is.

De interesse vanuit Saudi-Arabië in Salah loopt al langer, maar volgens The Athletic is donderdagavond het eerste echte bod binnengekomen. Via de telefoon gaf de Saudische club aan 116 miljoen euro plus bonussen neer te willen tellen voor Salah. Liverpool twijfelde geen moment en veegde het bod resoluut van tafel, maar de interesse vanuit Saudi-Arabië blijft. In de toekomst wordt een nieuwe poging vanuit het Midden-Oosten verwacht.

Wedden

Meer odds

Salah heeft onlangs een contract voor 3 jaar getekend, waardoor hij nu de bestbetaalde speler is van Liverpool. Vorig seizoen was de Egyptenaar wederom op schot en maakte hij dertig doelpunten in alle competities. Bij Al Ittihad kon Salah herenigd worden met zijn goede vriend Fabinho. Ook spelers als Karim Benzema, N’Golo Kanté en Jota spelen bij de koploper van de Saudi Pro League.