'Inter bestudeerde laatste Ajax-minuten van Klaassen en was daarna overtuigd'

'Inter bestudeerde laatste Ajax-minuten van Klaassen en was daarna overtuigd'

09-09-2023 19:33
59

Door het optreden van Davy Klaassen in de wedstrijd tussen Ajax en Ludogorets, heeft Internazionale besloten om door te pakken voor de Nederlandse middenvelder. Klaassen stond al op de radar van Inter en toen hij in mocht vallen in de wedstrijd tegen de Bulgaren, besloot het management van Inter er eens goed voor te gaan zitten.

Dat melden Italiaanse media. Klaassen maakte in het slot van de transferwindow de overstap naar Inter. De transfer kwam in een stroomversnelling nadat Ajax in eigen huis verloor van Ludogorets (0-1). Dat is dus geen toeval. Een paar uur voor dat duel had Inter al geïnformeerd naar de Oranje-international, maar de clubleiding besloot Klaassen 45 minuten lang 'te bestuderen'.

Wedden

Meer odds

Direct na rust viel Klaassen namelijk in bij Ajax, dat een bijzonder matige wedstrijd speelde tegen Ludogorets. Toch heeft het opleidingsproduct van Ajax voldoende indruk weten te maken, want hij wist Inter-coach Simone Inzaghi te overtuigen.

Enkele uren na de wedstrijd in de voorronde van de Europa League zat Klaassen al op het vliegtuig richting Italië. Hij werd uiteindelijk op Deadline Day gepresenteerd bij Inter.

Bekijk nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast: