Maguire blaakt nog van zelfvertrouwen: 'Als ik speel is ons winstpercentage bizar'

Maguire blaakt nog van zelfvertrouwen: 'Als ik speel is ons winstpercentage bizar'

12-10-2023 10:38
25

Harry Maguire is nog altijd van mening dat hij een belangrijke kracht kan zijn voor Manchester United. De verdediger maakte dit seizoen een stuk minder minuten dan hij zou willen onder manager Erik ten Hag. Volgens Maguire is er echter een voordeel voor de club wanneer hij speelt.

"Mijn resultaten onder deze manager spreken voor zichzelf", vertelt Maguire over zijn huidige situatie onder Ten Hag bij ESPN. "Ik had graag in meer wedstrijden in de basis willen beginnen, maar het winstpercentage als ik speel bij de club is wel belachelijk hoog. Natuurlijk kan ik nog verbeteren. Ik zal hard blijven werken en door blijven gaan, dan weet ik zeker dat er genoeg kansen gaan komen."

Wedden

Meer odds

Toch spreekt Maguire ook zijn ontevredenheid uit over zijn huidige situatie bij de club. "Ik blijf hier niet mijn hele leven zitten om één keer in de maand te spelen. Als dit zo door blijft gaan weet ik zeker dat de club en ik om tafel gaan om hierover te praten. Ik geloof dat op dit niveau elke speler op de bank het gevoel moet hebben dat hij ook in de basis had kunnen staan. Ik heb genoeg kwaliteiten om mij terug bij de eerste elf te vechten."

Transferklapper FEYENOORD & AJAX-aanwinsten in BEELD! Bekijk #DoneDeal nu: